Instruktionsbog - Brugervejledning - Driftsvejledning
Gratis manualer - Gratis Brugermanualer - Brugervejledninger Gratis
Håndboger ТV
Håndboger Kameraer
Håndboger Husholdningsapparater
Håndboger Afspiller optagere
Håndboger Videokameraer
Håndboger Computere
Håndboger Lydsystemer
Håndboger Telefoner
Håndboger Spil
Håndboger Hjem
Håndboger Biler motorcykler
Håndboger Gør-det-selv
Håndboger Små apparater

Betingelser for brug site brugsanvisning-pdf.dkhttp://www.brugsanvisning-pdf.dk er en hjemmeside drives af LOV Concept med en kapital på € 1500, har hovedkvarter på 103 bis rue d'Amboile - 94430 Chennevières Sur Marne, der er registreret med RCS Creteil under nummer 509 046 967 (herefter benævnt "Concept LOV") E-Mail: contact@lovconcept.fr. Med adgang til dette website eller dets indhold, læser eller downloade eller udstationering eller upload til denne hjemmeside eller enhver anden brug af dette websted og dets indhold som en registreret bruger sort eller besøgende, accepterer du at overholde disse betingelser, uden ændringer (hvilket svarer til indgåelse af en kontrakt mellem dig og Lovconcept), og opfylder alle juridiske gyldighed. Brugeren er eneansvarlig for udgifter til anskaffelse af hardware og software er nødvendigt at få adgang til webstedet. Brugeren er alene ansvarlig for betaling af afgifter eller telefonnet, der er nødvendige for at få adgang til stedet og relaterede tjenester.

Copyright

Værkerne præsenteres på hjemmesiden tilhører deres forfatter, der indrømmede ret til repræsentation på denne hjemmeside til virksomheden Lovconcept. Derfor er enhver hel eller delvis reproduktion uden forfatterens tilladelse er forbudt og udgør en overtrædelse straffes med artikel L.335-2 ff kodeks for intellektuel ejendomsret. I tilfælde af at et værk præsenteres på hjemmesiden krænker nogen ejendomsret til en tredjepart, accepterer Lovconcept at trække straks fra arbejdsstedet i tvivl, hvis udfordret baseret på. En tredjepart, der vil påberåbe sig nogen ejerskab af det pågældende arbejde skal medbringe Lovconcept, med deres ansøgning om tilbagetrækning af arbejdet, alle dokumenter og / eller begrundelse attesterer sin ret i arbejdet. Med undtagelse af de værker, der er nævnt ovenfor, ejes af forfatteren, den overordnede struktur, såvel som software, tekster, billeder animerede eller ej, knowhow og alle andre elementer omfatter dette site er den eksklusive ejendom af Lovconcept. Enhver fuldstændig eller delvis gengivelse af denne hjemmeside som helst måde uden udtrykkelig tilladelse fra Lovconcept er forbudt og udgør en overtrædelse straffes med artikel L.335-2 ff kodeks for intellektuel ejendomsret. Lovconcept mærker og logoer på dette site er registrerede varemærker og tilhører Lovconcept og / eller dennes partnere eller varemærker. Enhver fuldstændig eller delvis gengivelse af disse mærker eller disse logoer foretaget uden udtrykkelig tilladelse fra Lovconcept er forbudt, som defineret i artikel L.713-2 og L.713-3 i Code of intellektuel ejendomsret. Lovconcept giver dig en eksklusiv ret til at bruge webstedets indhold til personligt brug og ikke kommercielle. Begrænset tilladelse til at bruge sitet indhold (til de formål nævnt ovenfor), er specifikt knyttet til kravet om at anerkende, respektere og beskytte de oplysninger om copyright, varemærker og alle andre beskyttende rettigheder af indhold. Brugeren ikke erhverve ejendomsret til e-mail-adresser, URL eller anden personlig identifikator til at modtage tjenester tilgængelige via denne hjemmeside eller at den har valgt. Brugerens begrænsede rettigheder vedrørende anvendelsen sådan identifikator / adresse skal være gældende for varigheden af ​​registrering / brugerkonto at få adgang til stedet eller tjenester. Hvis Lovconcept ophæver gyldigheden af ​​tid, uanset årsagen, er Lovconcept gratis at bruge nogen identifikation / adresse på egen hånd eller at overføre den til en anden bruger.

Ansvar

Lovconcept kan ikke garantere for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af oplysningerne på dette websted. Lovconcept forbeholder sig også retten til at ændre uden forudgående varsel indholdet af denne side uden ansvar afholdes. Lovconcept er heller ikke ansvarlig for nogen direkte eller indirekte, materielle eller immaterielle aktiver af nogen art i forbindelse med delvis anvendelse af oplysningerne på dette websted. Lovconcept gør også har ingen kontrol over indholdet af tredjemands hjemmesider, der henvises til hyperlinks og kan derfor ikke påtage sig noget ansvar i denne henseende. Hverken Lovconcept eller nogen anden part er involveret i produktion, forsyning, design eller vedligeholdelse af hele eller dele af denne Internet præsentation, eller sider eller præsentationer knyttet til vores, er ikke ansvarlig på nogen måde enten direkte eller indirekte skader, eller skader eller fejl, der kan opstå efter adgang, brug eller manglende evne til at bruge internettet præsentation af Lovconcept eller præsentationer, som de hænger sammen.

Databeskyttelse

Under din browser, kan du blive bedt om at videregive personlige oplysninger om dig. Overensstemmelse med loven "Informatique et Libertés" (lov nr. 78-17 af 8 Jan 6, 1978), har du ret til at få adgang til, ændre og slette data på dine oplysninger. Du kan udøve ved at underrette os via email på contact@lovconcept.fr. Cookies bruges til at indsamle og registrere data fra besøgende. Sidstnævnte kan ikke bruges til personligt at identificere besøgende og eller være forbundet med personlige data. Vil kun blive anvendt til at optimere pladsen. Vi har indgået partnerskab med ValueClick at levere annoncer og / eller til at indsamle oplysninger under dine besøg på vores hjemmeside, ValueClick kan bruge cookies eller elektronisk 'WebBeacons "at indhente navigatør oplysninger, men under ingen omstændigheder identificerer dig personligt under dit besøg på denne hjemmeside, men for at hjælpe os med at vise annoncer mere affinitet med din navigation. For information om dette emne og de ​​metoder, som adfærdsmæssige reklame (Behavioural reklame) eller afvise (OptOut) bruge denne anonyme oplysninger kan fås ved besøg (https://admin.valueclickmedia.com/optout/index.html)

Lovvalg - Kompetence

Disse generelle betingelser er underlagt fransk lovgivning. Enhver tvist vedrørende gyldigheden, fortolkningen eller ydelse heraf, skal indgives til de kompetente domstole i Creteil.Copyright © brugsanvisning-pdf.dk Alle rettigheder forbeholdes.

Sitemap


Brugervejledninger TV, Plasma-TV, LCD-TV :
Brugervejledninger TV, Plasma-TV, LCD-TV

Brugervejledninger Digitale kameraer, spejlreflekskameraer, Digitale kameraer :
Brugervejledninger Digitale kameraer, spejlreflekskameraer, Digitale kameraer

BrugervejledningerDigitale Videokameraer, HD Videokameraer, Hard Disk Drive Videokameraer :
BrugervejledningerDigitale Videokameraer, HD Videokameraer, Hard Disk Drive Videokameraer

Brugervejledninger Stereoanlæg, Stereo systemer, Home Theater Systems :
Brugervejledninger Stereoanlæg, Stereo systemer, Home Theater Systems

Brugervejledninger biler, motorcykler, ATV :
Brugervejledninger biler, motorcykler, ATV

Brugervejledninger Laptops, Printere, Computere Tilbehør :
Brugervejledninger Laptops, Printere, Computere Tilbehør
Brugervejledninger gor-det-selv, Boremaskiner, Plæneklippere :
Brugervejledninger gor-det-selv, Boremaskiner, Plæneklippere

Brugervejledninger vaskemaskiner, opvaskemaskiner, mikrobølgeovne :
Brugervejledninger vaskemaskiner, opvaskemaskiner, mikrobølgeovne

Brugervejledninger Brætspil, Video Games, spil :
Brugervejledninger Brætspil, Video Games, spil

Brugervejledninger Hjem, domotik, Møbler Installation :
Brugervejledninger Hjem, domotik, Møbler Installation

Brugervejledninger Mobiltelefoner, Smartphones, Telefon Tilbehør :
Brugervejledninger Mobiltelefoner, Smartphones, Telefon Tilbehør

Brugervejledninger DVD-afspillere, Blu Ray afspillere , optagere :
Brugervejledninger DVD-afspillere, Blu Ray afspillere , optagere